پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۳
فعالیت ۹۰ آشپزخانه مهدوی در کهگیلویه و بویراحمد+تصاویر

حوزه/ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کهگیلویه و بویراحمد با تشریح برنامه‌های این نهاد در ماه مبارک رمضان، از فعالیت ۹۰ آشپزخانه مهدوی و ارائه بیش از ۵۰۰ هزار خدمت معیشتی تا پایان این ماه مبارک خبر داد.

علی‌اصغر قلی‌پور مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کهگیلویه و بویراحمد در آیین افتتاح آشپزخانه مهدوی مسجد صاحب‌الزمان(ع) شهر یاسوج در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در یاسوج ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار داشت: با توجه به ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های ماه مبارک رمضان و با هدف ترویج فرهنگ اسلامی، انفاق، احسان و نیکوکاری در جامعه، مجموعه‌ای از برنامه‌های حمایتی و مردمی توسط کمیته امداد با همکاری مراکز نیکوکاری و مؤسسات خیریه در حال اجراست.

وی افزود: در ماه مبارک رمضان پویش‌های متعددی از جمله پویش «ایران همدل» با هدف تأمین جهیزیه، پوشاک ایتام و خانواده‌های نیازمند و همچنین پویش «اکرام ایتام و محسنین» با محوریت جذب حامی در اولویت برنامه‌های کمیته امداد قرار دارد.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در همین راستا، افتتاح آشپزخانه مهدوی مسجد صاحب‌الزمان شهر یاسوج به نمایندگی از شبکه آشپزخانه‌های مهدوی استان انجام شد و در مجموع ۹۰ آشپزخانه مهدوی در سطح مراکز نیکوکاری و مؤسسات خیریه کهگیلویه و بویراحمد در ماه مبارک رمضان فعال خواهند بود.

قلی‌پور با اشاره به عملکرد سال گذشته این نهاد بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۴۲۰ هزار خدمت معیشتی در قالب افطاری ساده، غذای گرم و بسته‌های معیشتی در سطح استان ارائه شد و این تجربه نشان داد که ساماندهی اطعام از طریق مراکز مشخص، اثربخشی و عدالت توزیعی بالاتری دارد.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود تا پایان ماه مبارک رمضان امسال بالغ بر ۵۰۰ هزار خدمت معیشتی شامل افطاری ساده، غذای گرم و بسته‌های معیشتی به روزه‌داران، نیازمندان و ساکنان مناطق کم‌برخوردار، روستاها و حاشیه شهرها ارائه شود.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بخشی از این خدمات در مساجد، حسینیه‌ها و مکان‌های عمومی توزیع می‌شود و بسته‌های معیشتی جمع‌آوری‌شده نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست خانواده‌های نیازمند واقعی در مناطق هدف خواهد رسید.

قلی‌پور با دعوت از خیران و نیکوکاران استان تصریح کرد: انتظار می‌رود مردم خیراندیشی که نذر اطعام یا کمک‌های معیشتی دارند، با مراجعه به بیش از ۵۹ مرکز نیکوکاری فعال استان، مؤسسات خیریه و ادارات تابعه کمیته امداد، در این حرکت مردمی مشارکت کنند.

وی اضافه کرد: در صورتی که امکان مراجعه حضوری وجود نداشته باشد، خیران می‌توانند از طریق کد دستوری #۷۴*۸۸۷۷* کمک‌های خود را به‌صورت غیرحضوری پرداخت کنند و همکاران کمیته امداد در سراسر استان آمادگی دارند این مساعدت‌ها را در سریع‌ترین زمان به دست جامعه هدف برسانند.

مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: آشپزخانه‌های مهدوی از ابتدای ماه مبارک رمضان تا پایان این ماه مبارک فعال خواهند بود و این مراکز با مشارکت مردم، خیران و نهادهای مردمی، نقش مؤثری در تقویت همبستگی اجتماعی و حمایت معیشتی از روزه‌داران و نیازمندان ایفا می‌کنند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha